Duurzaam

Gecertificeerd duurzaam

We gebruiken de meest energiezuinige technieken en we wekken onze eigen energie op. Maar onze duurzaamheid is ook nog eens objectief gecertificeerd met een BREEAM en een LEED. Om voor een dergelijke certificering in aanmerking te komen wordt de duurzaamheid in elk opzicht gemeten: van de grondstoffen tijdens het bouwproces tot afvalscheiding, tot mensgerichtheid.

De unieke combinatie van een BREEAM Outstanding én LEED Gold

Dat efficiëntie vooraan staat en in elk aspect van het gebouw grondig doordacht werd, wordt bewezen door het feit dat Infinity de unieke combinatie van zowel het BREEAM als het LEED-duurzaamheidscertificaat heeft behaald, en wel op het hoogste niveau: BREEAM Outstanding en LEED Gold. Een unicum. Dat was Encon, als gecertifieerd auditeur van beide systemen, aan zichzelf verplicht.

Dit alleen al maakt de duurzaamheid van ons kantoor meetbaar en vormt zo een voorbeeld voor andere bedrijven. Infinity is als pionier niet enkel vooraanstaand op de duurzaamheidsdomeinen energie, water, gezondheid en welzijn, maar in het gebouwmanagement en wordt het ecologische aspect toegepast volgens de hoogste normen en waarden.