Laat u inspireren door Infinity: een van de duurzaamste gebouwen van Europa

Het kantoorgebouw voor de volgende generatie 

Infinity voorgesteld door kinderen Geïnteresseerd in een bezoek?

Infinity is het kantoor voor de toekomst. Het is een plaats waar we innovatieve duurzame technieken en ideeën verzamelen, met prototypes werken en een mogelijke toekomst voorspellen. Maar ook waar we een toekomst mogelijk maken. Want enkel door over te stappen op duurzame energie heeft onze planeet een kans om te overleven.

Infinity is een nieuwe manier van bouwen, van werken, maar ook een nieuwe manier van denken. Het is een totaalconcept dat gericht is op de toekomst en zelf het goede voorbeeld geeft. Neem contact met ons op voor een rondleiding, of huur het auditorium af voor uw eigen evenement.

Duurzaam

Als hoofdkantoor van energiespecialist Encon, streeft Infinity de allehoogste energiezuinigheid na. Op ons terrein gebruiken we geen fossiele brandstoffen. Bovendien wekken we ook zelf duurzame energie op, en (veel) meer dan ons gebouw nodig heeft. Dit zijn nog maar enkele van de meer dan 100 parameters waarop het gebouw is gecontroleerd en die het bijzonder duurzaam maken in elk opzicht. Zo duurzaam dat het de twee belangrijkste duurzaamheidscertificaten wereldwijd heeft behaald: BREEAM en LEED.

Ontdek hier meer over onze duurzaamheid

Een voorbeeld in elk opzicht

Infinity is gebouwd om te informeren, te motiveren en te inspireren. Het moet anderen overtuigen om de energiezuinige weg te kiezen. Onze overtuigingskracht zit hem in drie functies. Ten eerste is het een uithangbord en toont het onze klanten wat er allemaal mogelijk is in de wereld van energiezuinig bouwen. Ten tweede zijn we een levend labo en experimenteren we zelf met de nieuwste technieken. Ten derde zien we onszelf als een energieschool: een onderwijscentrum dat mensen wil sensibiliseren om feitelijk actie te ondernemen en energiezuinig te gaan bouwen.

Bovendien toont Infinity dat energiezuinig bouwen ook financieel zeer voordelig is. Bent u benieuwd wat u kunt doen om energiezuinig én rendabel te bouwen? Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Het gebouw gericht op fysiek en mentaal welzijn

Bij duurzaam ondernemen hoort uiteraard een mensgericht personeelsbeleid. We vinden het heel belangrijk dat onze werknemers zich op hun gemak voelen, zowel fysiek als mentaal. Daar hebben we verschillende dingen voor ondernomen, zowel op het vlak van bouwen, als in de manier waarop we met onze mensen omgaan. Vanzelfsprekend staan de medewerkers centraal in Infinity.

Dat de mensen bij ons centraal staan, is duidelijk terug te vinden in de manier waarop ons kantoor is gebouwd. De inrichting en planning van het gebouw is volledig aangepast aan de inzichten die horen bij de unieke manier van werken die door Encon doorheen de jaren werd ontwikkeld.

Ontdek hier het nieuwe werken

Nieuws

Filteren op

Pages